Företagsaktiviteter

MysFys erbjuder en rad olika aktivitetsupplägg för företag runt om i Göteborg. Hittar du inte ett upplägg som passar just er, hör av dig med era önskemål så tar vi fram ett upplägg ni sent kommer att glömma! Kontakt.

Träningsdag med jobbet?
Låt oss få ta med er på ett pass, en halv dag eller varför inte en heldag i träningens tecken. MysFys är traditionell utomhusträning som passar alla och övningarna görs efter egenförmåga och dagsform. Läs mer om MysFys här. Vi kommer till en plats nära er!

Vår alldeles egna träningsö, Stora Mosskullen!
Upphämtning – enligt överenskommelse vid Saltholmens Färjeläge alternativt Styrsö Bratten.

Boot Camp & MysFys på en egen ö
Vi tar er med till vår alldeles egna ö, Stora Mosskullen, i Göteborgs södra skärgård för en fartfylld hel eller halvdag i typisk boot camp anda. Ni kommer att få svettas, svära, smutsa ner er och framför skratta och ha riktigt kul! Det krävs inga speciella förkunskaper eller träningsnivå utan alla övningar görs efter egen förmåga och dagsform.

Basta med havsutsikt
Kom ut en bit i skärgården och njut av en värmande bastu och salt bad. I vår bastu sitter ni 8 personer. Handduk ingår och dryck får medtagas.

Föreläsning

  • Motivation, målsättning och jävlar anamma – med anekdoter och erfarenheter ifrån seglingen pratar vi om hur vi ibland tappar geisten och hur man hittar den igen,  hur vi sätter sjyssta och realistiska mål som resulterar i kämparglöd.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *