My

My Karlsten Sfiris heter jag och är en 30-årig göteborgstjej som älskar att träna. Ju köttigare och tuffare pass, desto bättre. Jag har en kandidatexamen inom Coaching & Sport Management och är dessutom en del i ett fantastiskt team av tjejer som seglar Match Racing på elitnivå.

Jag startade utomhusträningen Mysfys år 2012 för att kunna inspirera andra och dela med mig av min syn på träning till mina vänner och min familj. Sedan dess har det vuxit och idag är vi ett helt gäng Mysfysare som regelbundet tränar tillsammans.

Jag sporras av att få människor att tycka det är roligt att röra på sig och hitta träningsformer som tilltalar just dom, oavsett mål och ambition. Vi tränar alla av olika anledningar och med olika mål, men gemensamt har vi att vi måste hitta rätt drivkraft.

Här på min blogg kommer du att få följa både min, mitt fantastiska teams och mina grymma Mysfysares väg till att bli starkare, snabbare och smidigare och ha förbannat roligt på vägen! Här ska det bjudas på köttig träning!

Lysekil - Kimon - 222 (2) IMG_5649.JPG IMG_7103

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *